אודות
את אווירת פרובאנס, או אולי טוסקנה, חשים מיד כשנכנסים למטבח הכפרי של בושי.

תנור ברזל כחול ענק ויפהפה ניצב במטבח,
סביבו תלויים סירי ברזל ונחושת,
אביזרי מטבח מגוונים שנרכשו בארץ ובעולם.
על המדפים סוגי תבלינים רבים:
מלחים שונים, מטחנות, עלי ומכתש, קנקני שמן זית מבתי בד שנבחרו בקפידה.
וכל אלה אינם קישוט... 
הם משמשים את בושי ואת תלמידיה במהלך הסדנאות בישול הקסומות שלה. 
שולחן העץ הגדול משמש גם כמשטח העבודה בסדנאות הבישול.
 
מאז ומעולם מהווה המטבח עבור בושי את מרכז הבית והחיים.

בושי בילתה שנים אחדות בבירת הקולינריה בריסל, שם למדה, התנסתה והתמחתה בבישול יצרי ויצירתי.
עם השנים, התמקדה בכיוון המטבח הים תיכוני, בעיקר פרובנס ואיטליה, תוך בחירה במוצרים עונתיים מובחרים מקומיים ושימוש בעיקר בשמן זית ועשבי תיבול.
לא בכדי מתייחסת בושי למטבח שלה כאל cuisine de terroir שמשמעותו בישול מן האדמה.
 
ממשובים שמקבלת בושי מתלמידיה,
המתכונים רובם ככולם מיושמים בפועל וזוכים לתשבוחות רבות.


"כבר הציעו לי למכור את השיעורים כסדנא לבישול וגישור במשפחה ..." מספרת בושי בחיוך.
ואם לצטט את אחת התלמידות:
"ביליתי 4 שעות קסומות בפרובנס. איך חוזרים בבת-אחת לחיים האמיתיים".
 
המרפסת הקסומה וגינת ביתה של בושי משמשת גם לסדנאות בישול למספר גדול יותר של משתתפים:
סדנת בישול למסיבות ימי הולדת, סדנת בישול ליום גיבוש של חברה, סדנת בישול למסיבת רווקות, סדנת בישול פרטית ועוד.
בושי מארחת בביתה משתתפים רבים שמגיעים מכל הארץ, נוח מאוד לאנשים המחפשים סדנאות בישול בשרון ובמרכז.

בנוסף בושי מארגנת סיורים קולינריים המלווים בסדנאות בישול עם שפים מוכרים ובארץ ובעולם.


למידע נוסף על הסדנאות הקרובות