מה מספרים המשתתפים

מה מספרים המשתתפים

מה מספרים המשתתפים?
 
סדנת הבישול היום אצל בושי מרדור הייתה מושקעת, מקצועית ונפלאה !
למדתי, התנסיתי, חוויתי ונהניתי מאד !
 
חדוה צדיקריו
 

 THANK YOU Bossi Mardor for the most amazing afternoon!!
 
אדריאנה נוימן 
 
 
 

 " היה ערב מדהים ואוכל מעולה... מומלץ בחום!"
 
הדס טארבס
 
 

הטעם של הפאייה עוד לא נשכח... אושר :)
 
אורית דרור-הראל
 
 

 אצל בוסי סדנת בישול כ"כ טעים.. כ״כ כייף
 
אסנת פרי
 
 
 

 בוקר אצל בושי ...במקום ללכת לרופא או פסיכולוג...מדהימה , מוכשרת, כייפית , קורנת , אוכל טוב אווירה נפלאה
(נטולת פוזה בעליל!)
תודה יא מקסימה וגם לחבורה! ועכשיו חזרה לחיים עם עוד קצת כוח מתכונים וחיוך גדול
 
רותי קידר ליאור
 
  

 בוקר של כייף חוויה אמיתית טרום יומהולדת
עם אחותי המהממת סדנת בישול אצל בושי בכפר שמריהו אוכל, ריחות, טעמים, מוסיקה יוונית ובנות מקסימות כייףף....יופי של למידה
בושי תודה נתראה בסדנה הבאה....
 
שגית מלכה
 
 
 

השתתפתי השבוע בסדנת בישול, שקיבלתי מתנה מחברותיי הנהדרות, אצל בושי מרדור, בבית המקסים שלה בכפר שמריהו. תוך מספר שעות הונחה על השולחן ארוחת מלכים, שכולנו, 9 משתתפי הסדנא, טרחנו על הכנתה בהדרכתה של בושי. היה כל כך טעים, יצירתי ופשוט, שלמחרת יישמתי את רוב התפריטים. שוה, שווה, ומומלץ מאוד
 
נחמה דואק
 
 

בושי גרמת לנו להתנתק מהעולם למשך 4 שעות ולהרגיש כמו בטוסקנה היה טעים חמים ומהנה
 
ניצה שמר
 
 
 

 
שילוב אולטימטיבי של שף מקסים ומדהים, מורה מדהימה ומקסימה, חמרי גלם מעולים, אוירה נפלאה, 9 בנות נלהבות ותוצאה אחת- מושלמת.
 
שרה'לה לוכסמבורג
 
 

 
בוקר קסום בביתה של בושי המארחת האולטימטיבית מקרינה חום אנושי וידע מקצועי נרחב.
עורכת סדנאות בישול ייחודיות במטבחה האינטימי והמחבק. איכות המוצרים וההנחיה המצויינת מביאים את האירוע לידי שלמות. מאחלת לכל האנשים האהובים עלי להגיע לסדנה אצל בושי. התמונות מדברות בעד עצמן.
 
 
אורה למקין
 


בושי יקרה,
ברצוננו להודות לך מקרב לב על סדנאת בישול מרתקת
וטעימה.
רקחת לנו ובתוך כך גם למדת אותנו, ליצור ארוחה
נפלאה ממיטב תוצרת הארץ ומחו"ל, לקחת אותנו למקומות
רחוקים ונתת טעם, יופי, צבע וחן בכל מה שעשית.
בתוך כל אלה ארחת אותנו בביתך החם והמזמין, והענקת
לנו מהידע הרב שצברת עם השנים, מטוב טעמך ומאישיותך
המלבבת.
הטעם נשאר איתנו עוד ימים רבים אחרי שהסדנא הסתיימה
ואנו כבר משתוקקות לחזור ולטעום שוב ממטעמיך.
תודה על שחשפת אותנו לעולמך הקסום
.
מיעל איזנברג לביא, -
אורלי גל,
ענת פינקלשטיין,
דליה אביאל
 
סדנת גיבוש לשכת יו"ר ומנכ"ל בנק איגוד
 
______________________________________________________________________________________
 
 
 
הי בושי אני לא יכולה לחכות עד יום ראשון לידע אותך על. ההצלחה שהיתה לי בבישול לארוחת שישי. הכל יצא מעולה וטעים. המשפחה מעודדת להמשיך ללמוד אצלך שנה טובה
.
לילי להב
 
 

 
  Dear Bossi
 
I wish to thank you for a delightful culinary experience.
 
Your professional flair and cordial competence is commendable. The preparation of the various "scrumptious dishes" together with tasting and enjoying every morsel by all participants created an extremely pleasant atmosphere.
 
Can well understand your "followers", as there is much to be learned from you.
 
Please keep me updated.
 
Wishing you and your family a "Shana Tova" fulfilled with
Health, Happiness and Love
 
Marsha Burshtine
 
    

 
בושי, סיגל ונועה -
רציתי להודות (מאד מאד) על ערב שכולו הנאה צרופה.
האוירה הביתית המיוחדת, תשומת הלב, האוכל הטעים, ההדרכה המהנה, הסבלנות + הסבלנות... (בכל זאת מדובר ב-19 נשים...!!! ) ,
הגמישות (חלק הברכות התארך מעבר לצפוי....) כולם השתלבו יחד לערב בלתי נשכח.
עוד באותו הערב קיבלנו תגובות נלהבות מהמשתתפות וכבר למחרת קיבלנו עידכונים על משתתפות שכבר ניסו חלק מהתפריט
אני למען האמת עוד לא הספקתי - אבל זה בתיכנון.....
תודה רבה
!
עינת ואליק
 
 
 

 
הי בושי המאוד יקרה שלנו
כ"כ נהנינו אמש הן מהחברה והן מהתפריט המדהים אנחנו יחד סינס 2004 ואת לא מפסיקה לחדש לנו..
כיף כיף וטעים טעים
שלך נטלי אברמוביץ
 

 
בושי
רציתי להודות לך בשמי ובשם טלי אחותי וכמובן בשם אמא שלי על הערב הקסום שהעברנו איתך ועם יתר הבנות נמקסימות.
הכל היה מושלם האווירה האוכל המשובח וכמובן את שהעברת את ההדגמה במקצועיות
ובהרבה אהבה לאוכל .
אני בטוחה שניפגש שוב
 
תודה ענת יופה
  

 
"..לא שיערתי שפגישה "במטבח שלך" תגרום לי להנאה צרופה שכזו. את הרי יודעת שאני אוהבת ויודעת לבשל ומעודי לא השתתפתי בסדנאות או שעורי בישול גם לא התכוונתי לשהות ממושכת ישבתי אצפה מעט מהצד, נשתה קפה אולי נדבר קצת ואסע חזרה לחיפה. מצאתי עצמי בבית קסום מלא "אנרגיות טובות" מוצף בריח הלחם הנאפה במטבח המזמין שלך עם  בנות מקסימות שהגיעו לספוג רזי בישול ופשוט נשאבתי לתוך האוירה לא רציתי לעזוב חשתי כמו "עליסה בארץ הפלאות". ההסברים שלך על המרכיבים הכלים אופן העשייה, היין הטוב ...תהליך הבישול האוכל...והריחות המהולים בשמחה ואהבה שאת מקרינה. חווית הביקור הפכה לשתי חוויות ניפרדות חדוות הבישול וההכרות עם חברה נעימה שהזדמנה לי. בנות חביבות שזרמו ונהנו מכל רגע כמוני. גם אני נהנתי מאוד ואני מודה לך על יום קסום של "חווית בישול" של ניחוחות, טעמים צחוקים ושמחה "שמחת הפשטות" הפשטות השורה בכל פינה אצלך וממלאת את הנשמה והלב שהרי "אוכל" זה לא רק "לבשל" זה כל ה"מסביב", משהו שמחלחל לנשמה ומשמח אותה ואכן זו לא עוד סדנאת בישול זו "חווית בישול"
 
עדנה נתיב
 

 
"חברותי לא חיכו ליום המחרת כדי לשאול אותי איך הכרתי את בושי ואיך הגענו לרעיון המיוחד הזה. קבלנו מחמאות רבות, בושי על השקט הפנימי שלה, הפנים המאירות בהן קבלה את כולן. ההשתלבות שלה בין הבנות שהפכו מיד לאורחות שלה. היא הייתה השפית, המדריכה והאחראית על מה שנעשה במטבח והיא נצחה על המלאכה כמו שרק היא יודעת.
 
עברו כבר ארבעה ימים ואני עדיין מרחפת, יום שלם של טלפונים מהחברות שהודו על ערב שכולו חוויה קסומה, כולן ספרו שקמו בבוקר מלאות באנרגיות חיוביות וטובות, מהבית המיוחד, מהעדינות והנתינה של בושי ושלי מהארגון עד הפרט האחרון, מהאוכל הטעים, מהסיפורים וכמובן מהחברות.
איזה כיף היה להכין את הערב הזה
!"
מטי קרסו

 
"התעוררתי לבוקר חדש ומלא תודות על האירוח המקסים.
 עוד אירוע מיני רבים שחושפים את האדם שיודע לתת...
היה ערב מיוחד במינו, אכן האוכל היה טעים ולמדנו להכיר מתכונים חדשים וטיפים שבהחלט ניישם בהכנת ארוחות טעימות ליקירינו, אך היו דברים מעבר לחומרי. בערב הזה, היה שילוב של מספר גורמים שגרמו לכולם להרגיש אחרת, אווירה נעימה ונינוחה שנוצרה במקום שהיא תוצאה של בית מקבל, פתוח ונדיב, עם אנרגיות חיוביות... הרכב מנצח שבסיסו נתינה, שמחה וחדוות יצירה, והבנות המיוחדות כל אחת על פי דרכה, שתרמו לערב להיות בלתי נשכח, וכל אלה הם המרכיבים שהופכים את המתכון למנצח.
ועל כך תודה!"
 

 
בושי יקרה בוקר טוב,
מאוד נהניתי בסדנא האחרונה, כידוע לך ארחתי וישמתי את מרביתה (למעט הדג והפירה) בבראנץ שערכתי בשבועות לחמישים איש. אמנם גם כל משפחה הביאה סלט או עוגה וכדומה. שכן הציעו ורציתי שיהיה מגוון מקסימלי כרגיל. הבראנץ היה הצלחה גדולה אנשים הגיעו כולם בשעה 11 וכולם עזבו רק אחרי ארבע אחר הצהריים. ציינו לשבח את מעשה ידי וגם את מעשה ידיהן של חלק מחברותי. יישר כח לך יקירתי שמחד סדנאותיך מהוות לי מקור בלתי נדלה של הנאה וכן מעניקות לי חיזוק חיוני ואפשרות להפגין יכולות בישוליות..
מיד למחרת התקשרתי לסיגל ובקשתי לצרפני לסדנא נוספת למעט ימים שני וחמישי בהם אני לומדת. לתשומת ליבך.
כמובן אסירת תודה אני על זמינותך לתמיכה טלפונית גם במהלך חג השבועות..
בידידות חמה ובהערכה רבה לאמנית רב תחומית שכמותך,והכי חשוב בן אדם ערכי , רגיש , סבלני וטוב לב
,
מירב כהן
 
 _________________________________________________________________________________________
 
 
 הכרנו לפני כשנתיים כאשר הצטרפתי לחבורת בנות שנפגשה אחת לחודש בכול יום שני,אצלך ב'מטבח של בושי' כדי ללמוד את 'רזי המטבח למתקדמות'.
ישבנו ביחד ותוך כדי דברי להג, ריכולים, ופטפוטים על כל מה שמעניין סביבנו למדנו איך לשדרג את מאכלינו, איפה לקנות את הבשר הכי טוב ואת הדגים הכי טריים, איפה לקנות את התבלינים הכי שווים ואת המכשור שיקל עלינו בעבודות הבית, הרי אנו כולנו, נשים שהן גם עובדות וגם אופות, אמהות ונשים שרוצות לפנק את יקיריהן לחדש ולהפתיע, וכך תוך כדי נשנוש עגבניות מיובשות, לבנה מעשי בית, זיתים שטבלו בשמן זית מיוחד, פוק'צה טרייה שנאפתה זה עתה שכחנו מכול העולם ושקענו בריחות וניחוחות שעלו מהציר שהכנו, או מקיצוץ של עלי בזיליקום ריחניים שצמחו בגינה של בושי או שתהינו תוך כדי ניסיון להפעיל מכשיר חדשני לפירה שבושי המליצה עליו.
כבר אז בושי איימה שהיא מתכננת לנו טיול גורמה לצפון שהיא כל כך אוהבת ואנו חיכינו שתוציא את תוכניותיה לפועל, והיא אכן עשתה זאת.... שלוש שנים אחרי !.
וכך ביום שלישי בשבוע במיניבוס שכלל 21 נשים נסענו צפונה, בושי בחרה עבורנו מוסיקה מיוחדת שגרמה לנו לתחושת ניתוק מוחלטת מכול מה שקורה בחוץ .
עצירה ראשונה לארוחת בוקר קלה הייתה ביוקנעם, בחצר של פיני, לא זה מירושלים או יפו, אחר, פיני שחי את חייו בשלווה רוגעת, היה טייס בחיל האוויר הישראלי שנפל בשבי הסורי במלחמת יום כיפור,בנס גדול שוחרר לאחר 3 וחצי שנים. פיני סיפר את סיפורו האישי יחד עם הלקחים והתובנות שבחר לקחת עימו להמשך חייו.
זה נכון שזה מאוד 'פוליטקלי קורקט' לדבר בימינו על תובנות החיים,כמעט כולם עושים זאת בימינו,אמירות כמו , "כמה החיים קצרים וחשוב למצות את הרגע ולעשות רק את מה שאנחנו מרגישים באמת", אך מפיו של פיני הדברים נשמעים מאוד משכנעים,אמיתיים, כי מולך יושב אדם שהתנסה בגרוע מכול וראה את המוות בעיניים והיום הוא יושב לפניך רגוע,בטוח ובריא בנפשו ,בעל משפחה וחברים, גבר שבגברים, נראה כמי שיודע מה שהוא עושה ,במיוחד כשאתה שומע את הסיפורים כשאתה יושב בחצר ביתו היפה מתחת לסוכה שענפי גפן ואשכולות של ענבים משתרגים ומתלפפים סביבה ,אנו בצל,מסביב הכול פורח ויש תחושה שהגעת למקום הנכון, מקום של שקט ושלווה. לאחר שסיימנו את ארוחת בוקר הטעימה שכללה מיצים טבעיים , לבנה וגבינות מעשה ידיה של בושי ולאחר שהבענו משאלה שכולנו שותפים לה בהתאם לספור חייו של פיני,שגלעד שליט ישוחרר בקרוב ! עזבנו את המקום המיוחד והמשכנו הלאה, איך לא? למצפה הילה שבגליל המערבי והפעם ל 'מטבח של בועז'( למרבה הפלא ובצרוף מקרים מקום מגוריו של גלעד שליט).
בועז נזכרתי, הוא שף שאצלו אכלנו,באחת מגיחות המשפחתיות שלנו לצימר בצפון,לפני שנים רבות בעמוקה,. ארוחת הטעימות שלו זכורה לנו היטב בתקופה שעדיין לא נהגו להכין במסעדות 'ארוחת טעימות' דבר שהוא טרנד עולמי בימינו.
בועז קבל אותנו כשחיוך רחב פרוס על פניו , בחדר אוכל לבן ומודרני בעל חלון גדול שממנו נשקף נוף גלילי מרהיב. החיוך לא מש מפניו של בועז במהלך כל אותן שעות בו היינו אורחיו, תכונה ראויה להערכה אצל שף . בל נשכח שהיינו 21 נשים ששואלות שאלות ומבקשות בקשות , שחלקן לא אוכלות מאכלי ים וחלקן אף לא דגים, חלקן צמחוניות וחלקן לא, חלקן אוהבות שום וחלקן אלרגיות לפחמימות, מעדיפות עם מלח ובלי מלח,רעבות ועייפות וחלקן כבר טעמו הכול ויודעות הכול וחלקן ממש לא..... ולכל המשובות היו לבועז תשובות ופתרונות מידיים והוא לימד, הדריך ,ענה על כל שאלה מס' פעמים בשקט,בשליטה ברוגע באיפוק. ביחד קצצנו, חתכנו, הקפצנו, סגרנו, המלחנו,בשלנו,פטפטנו וצחקנו ולאורך כל השעות הארוכות האלו החיוך של בועז לא מש מפניו והסבלנות לא הגיעה אל קיצה ,העיניים ברקו בשמחה וברצון עז להעביר לנו ידע ולחדש לנו. האם הסיבה לכך היא אוסף הנשים שחבר ביחד במטבחו של בועז או הנוף והשלווה הגלילית שמשפיעה כך על התושבים ואולי...ככה פשוט נולדים??
הארוחה מנתה 7 מנות. נהננו הנאה צרופה מהפסטה מעשה ידינו, מהתבולה עם הקלאמרי , מהפילה דג ים בעגבניות וזעתר שהיה מעדן, מהשרימפס בקדאיף שהיא מנה ותיקה ,פרי יצירתו של בועז, מבשר הפילה הנפלא בקרם הכמהין שטעמו כטעם גן עדן וגלילת סקלופיני לשומרי הגזרה,גלילת בשר קלה להכנה שאפשר לאכול בלי סוף, כמה שהיא טעימה... לסיום הקשנו ובקשנו קפה, ובועז עמד והכין לכל אחת את הקפה שלה... כמובן עם חיוך, גם זה לא שבר אותו !.
יצאנו לדרך חזרה, שבעות ומרוצות,משהו מאווירת המקום דבק בנו הרבנו לצחוק ולצחקק גם כאשר עצרנו בכפר שאת שמו אני לא זוכרת,כפר שתושביו הם ערבים נוצרים, שם במעלה הגבעה חיכה לנו רופא הכפר שמפיו שמענו הרצאה מעניינת ובעברית רהוטה על צמחי מרפא,טעמנו מיני ריבות ,תבלינים ומרקחת תאנים ואגוזים חלומית., השמש התחילה לשקוע, שתינו תה צמחים ומשב רוח נעים גרם לנו לתחושה שאנו לא שרויים בחום' יולי אוגוסט בארץ ישראל.'
בטעם של עוד עזבנו את המקום הקסום ועלינו למיניבוס שלנו וכך תוך כדי שירה וריקודים לצליליי מוסיקה יוונית כאשר השמש כבר שקעה מזמן ואנו עדיין מלאי אנרגיה ורוויות אושר שרק נשים מרגישות אחרי בלוי של יום שלם בצוותא .שמנו פעמינו כל אחת לביתה כשחיוך על פניה ותודה גדולה לבושי שארגנה לנו יום מלא חוויות שכאלה ולא שם בטוסקנה או בפרובנס אלא קרוב לבית, בבית.
באהבה ובצפייה לבאות
מטי קרסו
 

 
הי בושי,
היה כייף נעים inspiring‏ וטעים!
מאד מאד נהניתי מהטיול- חזרתי מוקסמת מארוחת הבוקר עם פיני והבנות האישיות והשלווה שלו נגעו לליבי, בועז היה מדהים ונעים וכך גם ימינו- ברק בסבלנות וההשקעה שלהם באירוח ובסדנה- כשמסביב נוף קסום.. גם ה"קינוח" אצל גורג בממלכת עשבי המרפא היה כייפי ומיוחד.תודה על הארגון והמחשבה על כל פרט ותוכן
 
נורית ליכטמן
 
 

 
בושי יקרה,
אין עלייך !כל כך כייף אצלך תמיד ! לא משנה כלל מה אנו מבשלים ,האוירה נהדרת ,הכל זורם בכייף ובנועם ותמיד תמיד נעים מאד להפגש אצלך ולהחכים.כן ירבו מפגשנו...תמיד יש מה ללמוד ממך חמודה.תמשיכי בדרכך הכל כך נפלאה להעשיר אותנו.
נשיקות ממני
רונית מור