ממתק שוקולד לבן עם חמוציות ופיסטוק

 

15 יחידות

800 גרם שוקולד לבן, חתוך קטן

2 כוסות קוקוס

1 כוס פיסטוק קלוף

1 כוס חמוציות מיובשות

 

אופן ההכנה:

להמיס לאט את השוקולד מעל סיר עם מים מבעבעים. (כ3-4 דקות).

להסיר מהאש.

להוסיף הקוקוס, הפיסטוק והחמוציות ולערבב היטב.

לפזר התערובת על תבנית (20X30 ס"מ) מרופדת בנייר אפיה ולהחליק העיסה.

לקרר במקרר כ-1 שעה, עד שמתקשה מעט.

להסיר מהתבנית ולחרוץ עיגולים (5 ס"מ) או לחתוך לריבועים קטנים.