כרוב ניצנים טרי מוקפץ במחבת

חצי קילו כרוב ניצנים טרי

3 שיני שום פרוסות

שמן זית להקפצה

מלח

פלפל שחור

קמצוץ צ'ילי גרוס

חופן קטן עלי אורגנו טרי

 

אופן ההכנה:

 לפרוס את כרוב הניצנים לפרוסות דקיקות

לחמם מעט שמן זית במחבת טפלון רחבה

להוסיף השום עד הזהבה קלה

להוסיף כרוב הניצנים והתבלינים

לטגן כ-5 דק' עד צריבה ולערבב

להוסיף האורגנו לעוד כ-2 דקות ולהגיש:)

הרשמה לסדנה/סיור

הרשמה לסדנה במטבח של בושׂי

המעוניינים להירשם ולקבל מידע ופרטים מדויקים אודות הסדנאות ב-"מטבח של בושׂי" מוזמנים קודם כל להירשם כמובן בטופס ההרשמה לעיל (להוסיף קישור) וכן לעקוב אחר פרסומים באתר ובדף הפייסבוק שלי (להוסיף קישור לדף),
או להצטרף לניוזלטר (הפניה לניוזלטר) לקבלת מידע עדכני בנושא.

עוד ניתן ליצור עימי קשר במייל, בטלפון או על ידי השארת פרטים באתר (הפניה לצור קשר). קבוצות של בני משפחה, חברים וצוותי עובדים מוזמנות ליצור איתי קשר על מנת לארגן סדנה ייעודית עבורן.

כמה פרטים לסיום...

  • הסדנאות מתקיימות בכפוף למספר משתתפים.
  • תפריטי הסדנאות ניתנים לשינוי לפי החלטת המטבח בהתאם לשינויים בשוק, במזג האוויר, בטריות וזמינות המוצרים ו...במוזה שלי.
  • ביטול השתתפות מ- 4 ימים לפני מועד הסדנה יחויב בתשלום מלא, אלא אם כן יימצא מחליף.