עצות לטיגון מוצלח

1. לביבות – אין צורך לטגן בשמן עמוק. רצוי לטגן אותן במחבת טפלון על מצע דקיק של שמן זית. הן נותרות יבשות ולא סופחות שמן.
2. סופגניות – אין ברירה ויש לטגן בשמן עמוק. רצוי שמן בוטנים או חמניות. יש לטגן אותן בכמויות קטנות שיקבלו ציפוי פריך ולא יתאדו בצפיפות שבסיר.
3. רצוי כמובן לטגן בשמן נקי וטרי. אם עושים בשמן שימוש נוסף, יש לסננו משאריות המזון שטוגן ולשמור במקרר.
4. אין לזרוק שמן מטוגן לאחר השימוש אל הכיור, אלא לצננו ולמזוג אותו לבקבוק פלסטיק ריק או לצנצנת סגורה ולהשליך לפח. (השמן עלול לפגוע במאגרי המים ובצינורות הביוב).

הרשמה לסדנה/סיור

הרשמה לסדנה במטבח של בושׂי

המעוניינים להירשם ולקבל מידע ופרטים מדויקים אודות הסדנאות ב-"מטבח של בושׂי" מוזמנים קודם כל להירשם כמובן בטופס ההרשמה לעיל (להוסיף קישור) וכן לעקוב אחר פרסומים באתר ובדף הפייסבוק שלי (להוסיף קישור לדף),
או להצטרף לניוזלטר (הפניה לניוזלטר) לקבלת מידע עדכני בנושא.

עוד ניתן ליצור עימי קשר במייל, בטלפון או על ידי השארת פרטים באתר (הפניה לצור קשר). קבוצות של בני משפחה, חברים וצוותי עובדים מוזמנות ליצור איתי קשר על מנת לארגן סדנה ייעודית עבורן.

כמה פרטים לסיום...

  • הסדנאות מתקיימות בכפוף למספר משתתפים.
  • תפריטי הסדנאות ניתנים לשינוי לפי החלטת המטבח בהתאם לשינויים בשוק, במזג האוויר, בטריות וזמינות המוצרים ו...במוזה שלי.
  • ביטול השתתפות מ- 4 ימים לפני מועד הסדנה יחויב בתשלום מלא, אלא אם כן יימצא מחליף.