קניה ושמירה של בשר

קנייה

בשר חשוב לקנות במקום מוכר ואמין.

יש לקנות בשר טרי (לא קפוא) ומיושן.

בשר מיושן היטב – צבעו כהה יותר, מבריק (ללא מעטה נוזלי) ובלחיצת אצבע נותר בו חור שאינו "קופץ" חזרה.

בשר "מצונן" הוא בשר קפוא שעבר הפשרה ויישון. אין להקפיאו שוב בבית.

אחסון

לשמור במקרר, מרוח בשמן זית ועטוף בנייר אפיה לא הרמטי.

בישול

בשר אינו "סובל" הפרשי טמפרטורות גדולים. לכן חשוב ביותר להביא את הבשר לטמפרטורת החדר לפני הבישול ולהניח לו "לנוח" כמה דקות לאחר הוצאתו מהתנור.

הרשמה לסדנה/סיור

הרשמה לסדנה במטבח של בושׂי

המעוניינים להירשם ולקבל מידע ופרטים מדויקים אודות הסדנאות ב-"מטבח של בושׂי" מוזמנים קודם כל להירשם כמובן בטופס ההרשמה לעיל (להוסיף קישור) וכן לעקוב אחר פרסומים באתר ובדף הפייסבוק שלי (להוסיף קישור לדף),
או להצטרף לניוזלטר (הפניה לניוזלטר) לקבלת מידע עדכני בנושא.

עוד ניתן ליצור עימי קשר במייל, בטלפון או על ידי השארת פרטים באתר (הפניה לצור קשר). קבוצות של בני משפחה, חברים וצוותי עובדים מוזמנות ליצור איתי קשר על מנת לארגן סדנה ייעודית עבורן.

כמה פרטים לסיום...

  • הסדנאות מתקיימות בכפוף למספר משתתפים.
  • תפריטי הסדנאות ניתנים לשינוי לפי החלטת המטבח בהתאם לשינויים בשוק, במזג האוויר, בטריות וזמינות המוצרים ו...במוזה שלי.
  • ביטול השתתפות מ- 4 ימים לפני מועד הסדנה יחויב בתשלום מלא, אלא אם כן יימצא מחליף.