עשבי תיבול

את עשבי התיבול יש לשטוף, לייבש היטב, לעטוף בנייר מגבת לח ולשמור בתוך שקית ניילון פתוחה במקרר. עשבי תיבול עם גבעול ארוך (כמו פטרוזיליה, נענע) אפשר להציב בתוך צנצנת עם מים, כמו פרחים, לכסות בשקית ניילון לא מהודקת ולשמור במקרר.

בזיליקום משחיר כשחותכים אותו, לכן יש לעבור עליו עם הסכין פעם אחת בלבד – לקפל את העלים לאורכם ולחתוך רצועות (chiffonade).

עשבי תיבול (כמו גם חסה) רצוי לחתוך ביד או עם סכין פלסטיק המיועדת לכך.

הקפאת עשבי תיבול – לשטוף, לקצוץ, לייבש היטב (!) ולאחסן בשקית הקפאה איכותית. יכולים להישמר כך עד 6 חודשים.

כתבה מעניינת בנושא - לחץ כאן

 

 

הרשמה לסדנה/סיור

הרשמה לסדנה במטבח של בושׂי

המעוניינים להירשם ולקבל מידע ופרטים מדויקים אודות הסדנאות ב-"מטבח של בושׂי" מוזמנים קודם כל להירשם כמובן בטופס ההרשמה לעיל (להוסיף קישור) וכן לעקוב אחר פרסומים באתר ובדף הפייסבוק שלי (להוסיף קישור לדף),
או להצטרף לניוזלטר (הפניה לניוזלטר) לקבלת מידע עדכני בנושא.

עוד ניתן ליצור עימי קשר במייל, בטלפון או על ידי השארת פרטים באתר (הפניה לצור קשר). קבוצות של בני משפחה, חברים וצוותי עובדים מוזמנות ליצור איתי קשר על מנת לארגן סדנה ייעודית עבורן.

כמה פרטים לסיום...

  • הסדנאות מתקיימות בכפוף למספר משתתפים.
  • תפריטי הסדנאות ניתנים לשינוי לפי החלטת המטבח בהתאם לשינויים בשוק, במזג האוויר, בטריות וזמינות המוצרים ו...במוזה שלי.
  • ביטול השתתפות מ- 4 ימים לפני מועד הסדנה יחויב בתשלום מלא, אלא אם כן יימצא מחליף.