ביצים

כיצד לזהות ביצה טריה?

להניח הביצה בכלי עם מים. כשהיא טריה היא "תשכב" לרוחבה על קרקעית הכלי. כאינה טריה היא תצוף אנכית עם חלקה הרחב כלי מעלה.

ביצים אסור לשטוף עד זמן הבישול. השטיפה פותחת את הנקבוביות בקליפה ומחדירה זיהום לביצה.

שמירה

חלבונים טריים ניתן להקפיא בקלות בכלי הרמטי ולהפשיר לקראת השימוש. כדאי לציין על גבי הכלי כמה חלבונים הוקפאו בו לשימוש מאוחר יותר.

חלמונים ניתן לשמור במקרר עד יומיים כשהם מכוסים במים, כדי שלא יתייבשו. לא ניתן להקפיאם.

 

הרשמה לסדנה/סיור

הרשמה לסדנה במטבח של בושׂי

המעוניינים להירשם ולקבל מידע ופרטים מדויקים אודות הסדנאות ב-"מטבח של בושׂי" מוזמנים קודם כל להירשם כמובן בטופס ההרשמה לעיל (להוסיף קישור) וכן לעקוב אחר פרסומים באתר ובדף הפייסבוק שלי (להוסיף קישור לדף),
או להצטרף לניוזלטר (הפניה לניוזלטר) לקבלת מידע עדכני בנושא.

עוד ניתן ליצור עימי קשר במייל, בטלפון או על ידי השארת פרטים באתר (הפניה לצור קשר). קבוצות של בני משפחה, חברים וצוותי עובדים מוזמנות ליצור איתי קשר על מנת לארגן סדנה ייעודית עבורן.

כמה פרטים לסיום...

  • הסדנאות מתקיימות בכפוף למספר משתתפים.
  • תפריטי הסדנאות ניתנים לשינוי לפי החלטת המטבח בהתאם לשינויים בשוק, במזג האוויר, בטריות וזמינות המוצרים ו...במוזה שלי.
  • ביטול השתתפות מ- 4 ימים לפני מועד הסדנה יחויב בתשלום מלא, אלא אם כן יימצא מחליף.