גרידת לימון

גרידת לימון

גרידת לימון מקפיצה טעמים ומוסיפה "זסט" למנות רבות. לכן, לפני כל שימוש בלימון - כדאי לרחוץ אותו היטב ולגרר את קליפתו, אף אם אין בה שימוש מיידי. את הגרידה אפשר להקפיא בשקית הקפאה (או צנצנת קטנה) ולהשתמש בכל רגע נתון.

תוספת נהדרת למרקים, בשר או עוף בסיר או בתנור,  לדגים ולסלטים וכמובן לעוגות, עוגיות ומנות אחרונות.

אני למשל מערבבת גרידת לימון בגבינת ריקוטה עם קצת מלח - מעדן עם טוסט משובח כמו-גם לזיתים ירוקים בתוספת שמן זית איכותי, שבמחי יד מקפיץ טעמם.

 

הרשמה לסדנה/סיור

הרשמה לסדנה במטבח של בושׂי

המעוניינים להירשם ולקבל מידע ופרטים מדויקים אודות הסדנאות ב-"מטבח של בושׂי" מוזמנים קודם כל להירשם כמובן בטופס ההרשמה לעיל (להוסיף קישור) וכן לעקוב אחר פרסומים באתר ובדף הפייסבוק שלי (להוסיף קישור לדף),
או להצטרף לניוזלטר (הפניה לניוזלטר) לקבלת מידע עדכני בנושא.

עוד ניתן ליצור עימי קשר במייל, בטלפון או על ידי השארת פרטים באתר (הפניה לצור קשר). קבוצות של בני משפחה, חברים וצוותי עובדים מוזמנות ליצור איתי קשר על מנת לארגן סדנה ייעודית עבורן.

כמה פרטים לסיום...

  • הסדנאות מתקיימות בכפוף למספר משתתפים.
  • תפריטי הסדנאות ניתנים לשינוי לפי החלטת המטבח בהתאם לשינויים בשוק, במזג האוויר, בטריות וזמינות המוצרים ו...במוזה שלי.
  • ביטול השתתפות מ- 4 ימים לפני מועד הסדנה יחויב בתשלום מלא, אלא אם כן יימצא מחליף.