ענני מרנג פטל

5 חלבוני ביצה (כ-200 גרם)

400 גרם (½ 2 כוסות ) סוכר , כפול במשקל מהחלבונים

3 כפות פטל קפוא, מופשר חלקית במקרר

 

אופן ההכנה:

לחמם התנור ל-100 מעלות.

לשים החלבונים בקערה בינונית מעל מים רותחים (כשהקערה אינה נוגעת במים!).

להוסיף הסוכר ולערבב במטרפה עד שהחלבונים מתחממים והסוכר נמס.

להעביר לקערת מיקסר (נקיה!) ולהקציף במהירות גבוהה כ-5-7 דקות, עד שהמסה מוקצפת היטב ומבריקה.

למעוך מעט את הפטל (להשאיר גם חתיכות שלמות).

לערבב את הפטל ב-2-3 ערבובים אל תוך הקצף.

לרפד תבנית עוגיות בנייר אפיה ולצקת הקצף לעוגיות גדולות ומרווחות.

לאפות כשעתיים, עד שמתקשות ונפרדות בקלות מהנייר.

לצנן מעט על התבנית ולשמור במיכל(או שקית) אטומים ללחות!

 

 

 

 

 

הרשמה לסדנה/סיור

הרשמה לסדנה במטבח של בושׂי

המעוניינים להירשם ולקבל מידע ופרטים מדויקים אודות הסדנאות ב-"מטבח של בושׂי" מוזמנים קודם כל להירשם כמובן בטופס ההרשמה לעיל (להוסיף קישור) וכן לעקוב אחר פרסומים באתר ובדף הפייסבוק שלי (להוסיף קישור לדף),
או להצטרף לניוזלטר (הפניה לניוזלטר) לקבלת מידע עדכני בנושא.

עוד ניתן ליצור עימי קשר במייל, בטלפון או על ידי השארת פרטים באתר (הפניה לצור קשר). קבוצות של בני משפחה, חברים וצוותי עובדים מוזמנות ליצור איתי קשר על מנת לארגן סדנה ייעודית עבורן.

כמה פרטים לסיום...

  • הסדנאות מתקיימות בכפוף למספר משתתפים.
  • תפריטי הסדנאות ניתנים לשינוי לפי החלטת המטבח בהתאם לשינויים בשוק, במזג האוויר, בטריות וזמינות המוצרים ו...במוזה שלי.
  • ביטול השתתפות מ- 4 ימים לפני מועד הסדנה יחויב בתשלום מלא, אלא אם כן יימצא מחליף.