ברוסקטה ריקוטה ולימון

לברוסקטה:

לקלות פרוסות באגט על הגריל (או בטוסטר)

לשפשף בשן שום (אופציה)

להבריש הפרוסות במעט שמן זית

 

ממרח ריקוטה בלימון:

250 גרם ריקוטה

1 כפית גרידת לימון

מלח גס, פלפל גרוס טרי

שמן זית לקישוט

עלים מ- 1-2 גבעולי נענע, קצוצים

 

אופן ההכנה:

לערבב הריקוטה עם גרידת הלימון והמלח ולערום על הברוסקטה.

לפזר פלפל גרוס ועלי נענע.

לטפטף שמן זית.

 

 להגשה:

אפשר להוסיף מעל תאנים צלויות, עגבניות מיובשות, אפונה ירוקה, אספרגוס או כל מה שמתאים.

אפשר גם להגיש כך, לצד ברוסקטת עגבניות קלאסית, זיתים שחורים מובחרים, משודרגים עם גרידת לימון ושמן זית .

למעוך את הפטה ולהוסיף היוגורט, שמן זית והתבלינים.

למלא את הפלפל.

למרוח בשמן זית ולפזר אורגנו מיובש.

לאפות כ-20 דקות, עד שהגבינה מתחממת.

 

הרשמה לסדנה/סיור

הרשמה לסדנה במטבח של בושׂי

המעוניינים להירשם ולקבל מידע ופרטים מדויקים אודות הסדנאות ב-"מטבח של בושׂי" מוזמנים קודם כל להירשם כמובן בטופס ההרשמה לעיל (להוסיף קישור) וכן לעקוב אחר פרסומים באתר ובדף הפייסבוק שלי (להוסיף קישור לדף),
או להצטרף לניוזלטר (הפניה לניוזלטר) לקבלת מידע עדכני בנושא.

עוד ניתן ליצור עימי קשר במייל, בטלפון או על ידי השארת פרטים באתר (הפניה לצור קשר). קבוצות של בני משפחה, חברים וצוותי עובדים מוזמנות ליצור איתי קשר על מנת לארגן סדנה ייעודית עבורן.

כמה פרטים לסיום...

  • הסדנאות מתקיימות בכפוף למספר משתתפים.
  • תפריטי הסדנאות ניתנים לשינוי לפי החלטת המטבח בהתאם לשינויים בשוק, במזג האוויר, בטריות וזמינות המוצרים ו...במוזה שלי.
  • ביטול השתתפות מ- 4 ימים לפני מועד הסדנה יחויב בתשלום מלא, אלא אם כן יימצא מחליף.