טארט טאטן אגסים במיפל

75 גרם חמאה

1/2 כוס מייפל סירופ משובח

2 כפות סוכר חום

מעט מיץ לימון

4 אגסים

חבילה בצק עלים על בסיס חמאה

 

 

אופן ההכנה:

לחמם התנור ל-180 מעלות.

לפרוס את האגסים לפרוסות לאורך.

במחבת נון-סטיק גדולה (30 ס"מ) שיכולה להיכנס לתנור להמיס החמאה על אש בינונית.

להוסיף את המייפל, הסוכר והלימון ולהזהיב כמה דקות. לסדר את האגסים בשכבה אחת. לבשל כ-5-6 דקות, עד שמתרככים ומקבלים קצת צבע.

להסיר מהאש ולשמור בצד.

לפתוח את הבצק ולחתוך אותו לעיגול הגדול במעט מקוטר המחבת.

לפרוס הבצק מעל האגסים ולתחוב את עודף הבצק בדפנות המחבת.

לאפות כ-30 דקות עד שהבצק תפוח וזהוב.

להניח לעמוד כ-2-3 דקות ואז להפוך את העוגה על צלחת הגשה גדולה.

להגיש חם או בטמפרטורת החדר.

אפשר עם יוגורט-שמנת.

הרשמה לסדנה/סיור

הרשמה לסדנה במטבח של בושׂי

המעוניינים להירשם ולקבל מידע ופרטים מדויקים אודות הסדנאות ב-"מטבח של בושׂי" מוזמנים קודם כל להירשם כמובן בטופס ההרשמה לעיל (להוסיף קישור) וכן לעקוב אחר פרסומים באתר ובדף הפייסבוק שלי (להוסיף קישור לדף),
או להצטרף לניוזלטר (הפניה לניוזלטר) לקבלת מידע עדכני בנושא.

עוד ניתן ליצור עימי קשר במייל, בטלפון או על ידי השארת פרטים באתר (הפניה לצור קשר). קבוצות של בני משפחה, חברים וצוותי עובדים מוזמנות ליצור איתי קשר על מנת לארגן סדנה ייעודית עבורן.

כמה פרטים לסיום...

  • הסדנאות מתקיימות בכפוף למספר משתתפים.
  • תפריטי הסדנאות ניתנים לשינוי לפי החלטת המטבח בהתאם לשינויים בשוק, במזג האוויר, בטריות וזמינות המוצרים ו...במוזה שלי.
  • ביטול השתתפות מ- 4 ימים לפני מועד הסדנה יחויב בתשלום מלא, אלא אם כן יימצא מחליף.